dinsdag 9 augustus 2011

Dit wil ik even kwijt... en kaartje

Hoi allemaal, ik moet nog even wat vertellen over mijn vakantie. Ik werd nl. op een ochtend wakker met werkelijk alles vast in mijn rug, kon amper meer naar rechts kijken en naar boven al helemaal niet. Nou zitten wij altijd met een groep in dat kasteel in Grand Pré en - dat is nou zo leuk met een grote groep - bleek er iemand bij te zijn die gediplomeerd masseur is. Bij gebrek aan een massagetafel op één van de eetkamertafels haha, kun je je voorstellen, maar ik kon mooi weer wel naar rechts kijken!! Sergio, want zo heet 'mijn' masseur, is eigenlijk free lance game designer, maar alleen met machines is ook zo saai, dus is hij dit erbij gaan doen. Als bedankje voor zijn hulp heb ik beloofd even iets op mijn blog te zetten over zijn massagepraktijk die hij probeert op te bouwen. Hij zit in Hilversum dus mensen, als je niet naar rechts kunt kijken (of naar links want dat kan hij vast ook LOL), ga naar Sergio! Ik plaats het logo in mijn sidebar dan kun je het altijd vinden.
En dit is de link: http://www.sergiovanpul.com/massage.html

Oh ja en als ik nou toch reclame aan het maken ben, ga dan toch vooral ook nog eens kijken op de site van mijn vriendin Therese, De Theeheks in Strijen. Ze heeft de heerlijkste theetjes (zo'n 120 verschillende!!) en je kunt online bij haar bestellen. We hebben een geweldige high tea in de vakantie gedaan en ik ben weer voorzien van de heerlijkste theetjes, echt de moeite. Zo'n high tea verzorgt ze op aanvraag ook op locatie, erg leuk bijv. voor een vrijgezellenmiddag of vriendinnen/zussendag.
En dit is haar link: http://www.theeheks.nl/

Zo en dan nog even een kaartje. Deze had ik aan Margo gestuurd als felicitatiekaart voor het behalen van haar rijbewijs. Een 3D kaartje deze keer van Sarah Kay. Ik had aan de voorkant een kader uitgestanst en aan de binnenkant het plaatje eronder geplakt. Ik heb er nogal wat Flower Soft op gebruikt want dat is zo leuk wanneer je een kaart maakt met veel bloemen in het plaatje. Verder gevarieerde bloemen bovenaan en een strik met een bedel in de vorm van een blaadje eraan.
This little card I made for Margo to congratulate her on getting her driving liscense. It is a 3D image by Sarah Kay. I cut out the fron with a nestie and put the image on the inside of the card. I used quite a bit of Flower Soft because that looks so nice on images with flowers. At the some a variation of flowers and a bow with a metal leaf attached.
Ik hoop dat jullie ´m ook leuk vinden. Groetjes, Frea
I hope you like this one. Hugs, Frea


15 opmerkingen:

 1. Nou das lekker een massage an een ontspannend bakkie thee,haha
  Wat een leuk kaartje Frea
  Groetjes Heidy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk kaartje hoor, en fijn dat je zo goed geholpen bent tijdens je vakantie.
  Je moet er niet aan denken dat je er de hele vakantie last van hebt.
  gr. Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh no Frea I hope your back is fine now and it disnt spoil your holiday too much...wow to your amazingly colourful card...its gorgeous
  Mina xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hallo frea
  nou dat is toch een vorm van verwennen:-))
  eerst een massage en pijn weg en dan nog een lekker bakkie leut,en dan zo kaart maken nou dan kan je dag niet meer stuk,toch?
  groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 5. KLinkt fijn hoor, een massage en ook nog een high tea erbij!
  Mooie kaart,
  groetjes gea

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hi Frea,
  Beautiful card and love the addition of the flower soft.
  hugs
  Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Frea,

  wat een leuke kaart. Ik moest even denken toen ik het plaatje zag: ze was toch geslaagd?? Ze hoeft nu toch niet te blijven fietsen? Maar dat was een fractie van een seconde, hoor. ;-))
  Margot was blij met alle kaartjes, las ik. En ja, dat is toch ook super om zoveel kaartjes te krijgen!
  Bedankt voor je tips, is altijd erg leuk om van elkaar te leren en ideeën op te doen.
  Groetjes,

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooi kaartje frea
  en heerlijk zo'n massage hoor en fijn dat je er baat bij had.
  Groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nog even een antwoord op je vraagje mbt de mal van de blaadjes, ze zijn van Marianne Design, zit samen met nog een andere in één verpakking.
  gr. en veel plezier Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Frea,

  nou, dit is heel vreemd. Ik start mijn blog op en zie dat ik er weer een volger bij heb. Ik lees jouw reactie en denk: "ja, ik kan mijn volgers wel zien. laat ik even kijken wie mijn nieuwe volger is." En met dat ik dat wil doen, zijn ze weer weg.... Maar inderdaad gaat dat meestal weer over. Het wordt pas en probleem als je je volgers wel kunt zien, maar niet hun reacties en dat je geen melding meer krijgt van hun creaties. Dat was met mijn vorige blog het geval....

  Gewoon maar weer wachten, dus.

  Groetjes,

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ohhhhh WOW!!!! What a beautiful card you have created Hun- this is just stunning & very Inspitational indeed! I love the design of your card too! Thank you for the love on my blog Hun you are a total sweetie xox

  Hugz, Deb

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Soooo pretty Frea - I adore this how you've framed this beautiful image!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gelukkig was er een masseur in de buurt. Je kaart is superleuk!

  Groetjes Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het is inderdaad een prachtige kaart, nog eens heel erg bedaznkt Frea !
  Liefs
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen

Super bedankt voor je berichtje, ik lees ze altijd met veel plezier. Groetjes, Frea