zaterdag 5 mei 2012

Terug van weg geweest, en er komt candy aan! I'm back and there's a candy coming up!!

Eerst wil ik even mijn nieuwe volgers welkom heten; zo leuk wanneer er mensen naar mijn creaties komen kijken. Dus  Miranda, Danoesja, Wietze en Shelby welkom allemaal!!
Zo dames, ik ben er weer, hebben jullie me gemist?? Heerlijk drie dagen in Friesland geweest, echt helemaal super! Geweldig weer gehad, dinsdag en woensdag strakblauwe luchten en 17 graden. Wel even wat anders als in Brabant waar het betrokken was en regende. Jammer genoeg ging het thuis op woensdag even mis want toen regende het ook binnen en niet alleen buiten. We hebben een enorme lekkage gehad en een stuk van het plafond ziet er niet uit. Dus volgende week komt de stucadoor om de schade op te nemen. Hopelijk werkt de verzekering mee en krijgen we de kosten vergoed. Maar ik zie er niet naar uit om e.e.a. te laten doen, wat zal dat een troep geven pfff.....
Verder zijn we in Friesland nog bij Jacobi in Drachten geweest; geweldige winkel zeg!! Heerlijk geshopt en het nieuwe Maja blokje gekocht (met bijpassend cardstock, want ik merk dat de kleuren die ik dan heb liggen het vaak nét niet zijn). Nog een mooie Tim Holtz stempel en embossing folders en wat kleine hebbedingetjes gescoord. 
Maar goed, gisteren mijn verjaardag gevierd, super gezellig en ik was eigenlijk van plan een candy te doen maar dat kwam er maar niet van. Nou zie ik ook dat ik bijna op 300 volgers zit wow zeg, niet te geloven! Vandaar dat ik 'm dit weekend erop zal zetten, nog voor mijn verjaardag dus houd e.e.a. in de gaten!
Groetjes, Frea
For starters I would like to welcome my new followers; I love it when people want to come and look at my stuff. So Miranda, Danoesja, Wietze and Shelby a warm welcome to you all!!
So ladies, I'm back, have you missed me?? I spent a wonderful three days in Friesland and had a wonderful time. We had great weather, on Tuesday and Wednesday we had blue skies and 17 degrees. Now back home it was something different because it was pouring with rain. So much so that we had a leakage in our house and the ceiling is quite ruined. So we will have the plasterer over next week to check out the damage and give an estimate. I'm not looking forward to having the ceiling done, it's gonna be messy but it has to be done. Hopefully the insurance will pay for the damage. And yesterday I celebrated my birthday which was wonderfull. I was planning to do a candy for by birthday but somehow I never posted it. And now I notice I have almost 300 follower, so this weekend my candy will be coming up, so keep your eye on this blog. 
Hugs, Frea

15 opmerkingen:

 1. Friesland, daar zou ik ooit ook nog naartoe willen gaan. Zo te lezen heb je leuke spulletjes gekocht (foto? ;-) )
  Ai, niet leuk, een lek in huis! Wij hebben er ook lang last van gehad. Hopelijk niet te veel vuiligheid bij het herstellen!
  Zo, ik ga zeker je blog in de gaten houden :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh en nog gefeliciteerd met je verjaardag!!! XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje ik hoop zeker dat het meevalt,wordt je niet echt vrolijk van,en nog gefeliciteerd met je verjaardag!
  Groetjes Heidy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ZO!! En gezellig was het! kramp in mn kaken van het lachen.... heerlijk!!! Kan dr weer even op teren hihi XX

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ha die Frea,

  Wat een ellende, lekkage. Hopelijk is het snek verholpen. Je verjaardag was dus gezellig!
  Leuk dat je ter gelegenheid daarvan een candy gaat weggeven.
  Super, ik hou je in de gaten ( maar dat deed ik natuurlijk al)

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hoi meis
  alnog gefeliciteerd meis, ik lees wel dat je super mooie dingen hebt gekocht meis, heel veel plezier ermee, ik hoop dat je verjaardag een dag was om nooit te vergeten meis
  liefs angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Frea,dat is zeker niet zo'n leuke thuiskomer,ik hoop dat ze het goed kunnen verhelpen.Fijn dat je een paar mooie dagen in Friesland hebt gehad want al die regen is niet echt iets om vrolijk van te worden.Natuurlijk ook nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en ik wil je nog complimenteren met je creatie voor Corry,GEWELDIG. Groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hè, getver, da's heel vervelend thuiskomen.... hopelijk kunnen ze het allemaal mooi repareren en doet de verzekering niet moeilijk.... succes!!
  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!! Ik ben ook een keertje bij Jacobi geweest, leuk shoppen daar hè!!! Veel plezier met je nieuwe spulletjes!!

  Fijn weekend!!

  gr. arjette.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hallo Frea van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Ik hoop dat alles inmiddels weer een beejte droog is om je heen.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Balen van je waterschade Frea! Het geeft ook altijd meteen weer zo'n troep he... Ik zal duimen dat de verzekering niet moeilijk doet en het er snel weer spik en span uit zal zien!
  Groetjes Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. nog van harte gefeliciteerd. En wat balen zeg van de water schade. Leuk dat je een candy gaat weg geven. eigenlijk zou het andersom moeten zijn hè. jij moet kado voor je verjaardag krijgen. Groetjes Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het is altijd fijn om er even tussenuit te knijpen (ook al moet dat scrappen dan maar even wachten). Jammer dat de thuiskomst dan wat minder is natuurlijk. Ik hoop alvast dat je van je verjaardag hebt kunnen genieten!

  groetjes
  Liv

  BeantwoordenVerwijderen
 13. So glad you had a lovely time Frea and a big happy birthday to you!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. He Frea,
  Leuk dat je eens even in mijn trouwe Friesland bent geweest.
  Kom daar namelijk vandaan.
  Heb je inderdaad gemist, maar op een andere manier.
  Het blijkt dat je niet meer in mijn sitebar staat.
  Heb dit gauw weer aangepast, zodat ik je creaties voortaan weer kan volgen.
  Gelukkig zag ik de aankondiging van je candy bij Corry staan, zodat ik me daar ook voor op kan geven.
  Hoop dat je huisje gauw weer op orde is.

  Groetjes Grietje

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hoi Frea

  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
  Wat vervelend die lek, ik hoop voor je dat die ellende snel verholpen is succes ermee.

  Lieve groetjes
  Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen

Super bedankt voor je berichtje, ik lees ze altijd met veel plezier. Groetjes, Frea