maandag 17 november 2014

De Sint is weer in het land. Kinderknutsel.

Hallo allemaal; we hebben het allemaal kunnen zien afgelopen zaterdag. Weliswaar niet zonder slag of stoot, maar hij is weer in het land, de Sint! Natuurlijk moet er in de klas geknutseld worden en dit ga ik met de kinderen maken.
Wil je weten hoe ik deze heb gemaakt?? Kijk even op mijn kinderblog voor de omschrijven. En zou je de patronen of Powerpoint willen hebben dan kun je me altijd even mailen.
Fijne week nog, groetjes Frea
P.s. Geen discussie hier over de kleur, want het zijn silhouetten, en die zijn nu eenmaal altijd zwart! ;-)

vrijdag 14 november 2014

Nee nog steeds geen kaartje; ben wel druk hoor, maar geen kaartjes meer. Hier nog een nieuwe post op mijn kinderknutselblog.

Deze ga ik met de kinderen in mijn klas maken. Het is ook echt mixed media, dus precies datgene waar ik momenteel helemaal aan verslaafd ben. Gemaakt op afvalkartonnetjes die kwamen uit mijn nieuwe taalmethode haha! We gooien niks weg! Ik vind het resultaat super leuk geworden, en als jullie willen weten hoe ik het gedaan heb, kli keven op de afbeelding in de sidebar en je komt er vanzelf terecht.
Wil je de powerpoint van deze les hebben, mail me even, ik stuur 'm je met liefde en plezier toe en dan kun je de les zelf via het digibord heel eenvoudig geven. Groetjes Frea